KOCAELİ / DİLOVASI - Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

TBMM'nin açılışının 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Kutadgu Bilig Okuma ve Bulmaca etkinlikleri sınıflarda uygulandı.

Mrt

Kahraman ordumuzun tüm zorluk ve imkânsızlıklara rağmen cansiperane bir şekilde mücadele ettiği sadece Türk tarihinin değil Dünya tarihinin de akışını değiştirerek, zaferle taçlandırdığı tarihin en büyük zaferlerinden olan Çanakkale Zaferinin 109. yılı münasebetiyle okulumuzda düzenlenen programdan kesitler.

Mrt

12 Mart 1921 İstiklâl Marşı’mızın kabulünün 103. yıl dönümünde okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladığı programdan kesitler.Millî Şairimiz Mehmet Âkif Ersoy başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Ock

T.C Milli Eğitim Bakanlığı'nın dönem sonu faaliyet haftası kapsamında okulumuzda ortaokullar arası  bilgi yarışması düzenlenmiştir.Öğrencilerin görev ve sorumluluk duygularının gelişmesini, toplum içinde kendilerini doğru ifade edebilmelerini ve centilmence rekabet edebilmelerini geliştirmek amacıyla düzenlenen yarışmaya katılmak için sınıflarını temsilen ön elemede başarılı olan 3 öğrencimiz katılmıştır.Toplam 8 şubenin yarıştığı final yarışmasında ilk 3'e giren sınıflarımız şu şekildedir.

1- 7/A Sınıfı

2- 6/A Sınıfı

3- 7/B Sınıfı

Program sonunda okul müdürümüz Abdullah ELEN tarafından öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi.

Ock

Öğrencilerin görev ve sorumluluk duygularının gelişmesini, toplum içinde kendilerini doğru ifade edebilmelerini, hızlı ve doğru karar verebilmelerini, doğru bilgiyi seçebilmeleri ve centilmence rekabet edebilmelerini geliştirmek amacıyla okulumuz lise grubunda bilgi yarışması düzenlendi.

*Yarışma Kahoot uygulaması üzerinden düzenlendi.

*Final yarışmasına katılan 12 öğrenci sınıflar arası elemeden ilk 3 te yer alarak finale katılmaya hak kazandılar.

*20 soruluk final yarışmasında en çok puanı alan ilk 3 öğrenci dereceye girmeye hak kazandılar.

Dereceye giren öğrenciler;

1-Berat ÖNALAN

2-Rıdvan YİĞİT

3-Asude BARIŞÇIL

Ock

Tecrübe Günleri Söyleşileri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Murat BALAY konuğumuz oldu. Geçmişten günümüze tecrübelerini paylaşan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz öğrencilerimiz için bir rehber oldu.Değerli konuğumuz yaptığı konuşmasında öğrencilerimize her şeyden önce iyi bir insan olmaya özen göstermelerini, hayırlı hedefler belirleyip sabırla ve gayretle mücadele etmelerini tavsiye ederek, umutsuzluğa asla kapılmadan daha çok çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Ara

Tutum Yatırım ve Yerli Malları Haftası kapsamanında okulumuzda kermes düzenlendi. Yoğun ilgi ve katılım ile gerçekleştirilen kermesten, elde edilen gelir Filistinli kardeşlerimize bağışlandı.

Ara

Allah, merhametli olanlara rahmetle muamele eder. Öyleyse siz de yeryüzündekilere karşı merhametli olun ki semâda bulunanlar da size rahmet etsinler. (Ebû Dâvûd , Edep 58;)

Kas

Öğrencilerin trafik konusunda bilinçlenmesi ve farkındalık oluşması için gerçekleştirilen seminere bütün öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılına özel öğrencilerimizle hazırladığımız 100.Yıl Logoso Koreografimiz. Parla 100 YAŞINDASIN!

Ekm

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI münasebetiyle okulumuzda düzenlenen etkinliklerden kareler... Tüm öğretmen ve öğrencilerimize emekleri ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.